Individuel Terapi

Individuel terapi

Terapi er en måde at lære sig selv bedre at kende på. Det vil sige, vi kan ikke ændre på de andre, men udelukkende se på dig; hvordan du reagerer og hvordan du selv er med til at opretholde dine problemer.  Ofte kan man med tiden se et mønster. Det giver mulighed for at stoppe op og begynde at reflektere, ændre kurs i stedet for at reagere.

Terapi er en vej til personlig udvikling, hvor du tilbydes et nærværende, medmenneskeligt og trygt rum til at se på det, som du kommer med. Nogle gange er et kort forløb tilstrækkeligt, andre gange kræver en vedvarende forandring længere tid. Det tilrettelægger vi sammen.

Ved første samtale vil jeg byde dig velkommen og høre til, hvad der bringer dig. Vi vil afstemme forventninger til hinanden og i slutningen af første eller anden samtale vil vi snakke om, hvorvidt jeg tror på, at jeg kan hjælpe dig.

Nogle er bange for om de fejler noget. Langt oftest er der tale om at egne reaktioner er normale og tegn på, at man befinder sig i en situation, der ikke er sund eller god for én. Nogle gange skal der mere specialiseret hjælp til. I så fald vil jeg hjælpe dig videre.