kvindegruppe

Kvindegruppe

Har du lyst til at være en del af en lille gruppe (ca. 4-6 personer) af kvinder, som ønsker at komme i proces med egen nydelse, lyst, orgasme / ikke-orgasme.

Vi mødes til 4 workshops i en mindre lukket gruppe på 4 hverdage sene eftermiddage.

Prisen er 4295 kr og er inkl. en kort forsamtale mhp. at afstemme forventninger, samt sikre at gruppen er noget for dig. Såfremt det besluttes ikke at indgå i forløbet tilbagebetales 3500 kr.

Der vil blive arbejdet med meditative øvelser, kropslige øvelser og undervisning. Vi søger indad mod egen essens og de blokeringer, der står i vejen for udfoldelsen af din sande naturlige seksualitet som kvinde. Så du kan stå stærkt i dig selv og i verden. 

Gruppen er for dig, der er villig til at dele ud af egne erfaringer og lytte på andres, samt har et vist kendskab til at arbejde med dig selv.

 For at alle får det optimale ud af gruppeforløbet er det vigtigt at du møder op til alle workshops for din egen og gruppens skyld.

Næste gruppeforløb starter efterår 2024. Kontakt mig for nærmere information. 

 

Gruppen er for dig, som:

  • Mærker en kraft/styrke i dig selv, men ikke kan få den udfoldet eller holde kontakten til dig selv.
  • Føler dig nysgerrig på at give slip og åbne dig seksuelt (alt foregår med tøj på ;))
  • Ved, at du holder igen med din kraft/styrke og brænder for at lade den få lov til at slå igennem
  • Gerne vil møde andre kvinder, som også ønsker at være i proces og opleve den støtte og det øverum, der er ved at være i en gruppe
  • Ønsker at arbejde ikke kun psykologisk, men også på at søge ind i dig selv via meditation, kropslige øvelser og healing (erfaring underordnet, alle kan være med)

Der kommer nærmere info, når gruppen igangsættes, men tag kontakt ved interesse.